Ingrediënten

1 pak Joannusmolen mix voor Bioburger
250 ml water
4 (biologische) spelt bolletjes
4 schijven ananas
2 tomaten
2 grote plakken kaas
Sla
Augurk
(Remia) BBQ saus smokey Bacon Style

Bereiding

Voeg de mix en het water samen en bereid volgens verpakking. Voeg wat paneermeel en eventueel nog extra specerijen/kruiden toe naar smaak (een beetje sambal bijvoorbeeld voor een lekker pittige burger) en een extra beschuitje voor een extra crunch!
Bak de burgers en snij ondertussen de speltbollen door midden en bedek 1 kant met blaadjes sla. Halveer de plakken kaas en leg deze op de burgers als deze bijna klaar zijn. Dek de pan even af met een deksel zodat de kaas mooi smelt. Bak of grill de schijven ananas kort aan in de pan.

Servering

Plaats de burger met gesmolten kaas op de broodjes en garneer met de saus, plakjes tomaat, augurk en de gegrilde ananas.

Bestel vlees